Ontdek ons vlees

Door enkel te werken met runderen van eigen kweek of afkomstig van onze vaste boeren en veehandelaars kunnen wij een goede en stabiele kwaliteit garanderen.

Voor kalfs- en lamsvlees werken wij enkel samen met selectief gekozen partners die ook garant staan voor dezelfde waarden: versheid, kwaliteit, service en aandacht voor dierenwelzijn.

Runderen

Belgisch Witblauw

België

Alombekend en gewaardeerd vleesras, wereldwijd erkend vanwege de uitstekende kwaliteit. De dieren hebben een opvallend gespierde bouw, wat resulteert in een hoogwaardige vleeskwaliteit die geliefd is bij fijnproevers en koks over de ganse wereld. Het vlees staat bekend om zijn malsheid, sappigheid en uitgesproken smaak.

Greenlea

Nieuw-Zeeland

Heerlijk natuurlijk gekweekt rundsvlees uit Nieuw-Zeeland. Het verhaal van Greenlea begon meer dan 80 jaar terug in een kleine slagerij in Gisborne, Nieuw-Zeeland. De runderen krijgen van kleinsaf aan enkel gras als voeder, en dat proef je in het fantastisch vlees. Daar zijn ze bij Greenlea terecht trots op.

Andere

Kalveren

België

Kalfsvlees staat bekend om zijn subtiele smaak en malsheid, en het wordt gewaardeerd om zijn fijne textuur en voedzame eigenschappen. De zorgvuldige opfok en voeding van kalveren spelen een cruciale rol bij het produceren van hoogwaardig kalfsvlees.

Lammeren

Groot-Brittanië

De Britse lammeren staan bekend om hun uitstekende vleeskwaliteit, die wordt beïnvloed door verschillende factoren, waaronder het klimaat, de weidegronden en de zorgvuldige selectie van rassen. Het voedselrijke gras en de kruiden die ze grazen tijdens hun opgroeiende fase geven het vlees een unieke smaak en malse structuur.

Overtuigd door onze kwaliteit?

Word klant