eigen kweek en selectie

Gezonde dieren

De runderen worden met een evenwichtige voeding bestaande uit mais, voederaardappelen, kuilgras, stro en krachtvoeder gekweekt. Het comfort van het dier staat bij ons centraal.

Naast onze zelf gekweekte dieren kopen wij ook runderen aan bij boeren en veehandelaars bij ons in de buurt, zij moeten tevens aan de strikte voorwaarden van ons lastenboek voldoen. Aangezien wij op lange termijn met deze kwekers samenwerken, kent men onze kwaliteitsvereisten.

Door de eigen kweek, een goed aankoopbeleid en de jaren ervaring kunnen wij ons onderscheiden van onze sectorgenoten. Door ons ruim aanbod kunnen wij het rund selecteren volgens de vereisten van de klant.

Word klant

IFS gecertifiëerd

In al onze werkplaatsen hanteren wij de hoogste normen inzake hygiëne, waardoor we de trotse eigenaar zijn van een IFS-certificaat.

Traceer­baar­heid van begin tot eind

Ons bedrijf wordt erkend door het FAVV (Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen) als uitsnijderij.

Via een uitgewerkt autocontrolesysteem worden alle risico’s en gevaren op besmetting, contaminatie, verstoring van de hygiëne onder controle gehouden. Het bedrijf wordt jaarlijks geauditeerd en gecertifieerd.

De tracering en recall procedures worden onder controle gehouden via een op maat geschreven systeem. Via de systematische lotvorming kunnen wij de volledige traceerbaarheid van het product garanderen.

Overtuigd door onze aandacht voor kwaliteit?

Word klant